Konferencja EOIF

Firma ARCHIWA ŚLĄSKIE została uhonorowana II nagrodą w siódmej edycji konkursu ZŁOTY BIT 2005 EOIF w kategorii Najlepszy System Obiegu Informacji dla "Systemu obsługi korespondencji klientów Telekomunikacji Polskiej". Nagrody przyznawane są przez kapitułę złożoną z redaktorów pism skojarzonych z polskim rynkiem teleinformatycznym i biznesowym dla firm prezentujących najbardziej dojrzałe technologicznie rozwiązania oraz usługi.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze zdjęciami oraz stroną główną konferencji.

Praga Konferencja EMEA FileNet UserNet

Firma Archiwa Śląskie uczestniczyła w prestiżowej konferencji EMEA Usernet 2005, przeznaczonej dla Klientów i Partnerów firmy FileNet. Nasz strategiczny Klient - Telekomunikacja Polska - zaprezentował podczas tego wydarzenia kompleksowe rozwiązanie outsourcingu elektronicznej archiwizacji danych, bazujące na systemie FileNet. Prezentacja spotkała się z dużym zainteresowaniem ze strony uczestników konferencji. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami wydarzenia: http://www.filenet.com/emeausernet2005 oraz galerią zdjęć: https://service.all-senses.de/filenet/emea05/gallery

ArchiDoc mecenasem albumu z mapami dawnego Śląska

W maju bieżącego roku na polskim rynku ukazał się album „Cartographia Silesiae Superioris 1561-1946” ,zawierający reprinty map dawnego Śląska. Honorowy patronat nad albumem objęli Wojewoda Śląski oraz Marszałek Województwa Śląskiego, natomiast patronat medialny Gazeta Wyborcza oraz Telewizja Polska Oddział Katowice. Wydanie albumu było możliwe dzięki mecenatowi firmy ArchiDoc.

Warszawa - Konferencja Computerworld -

Serdecznie zapraszamy na nasze wystąpienie "Informacja na żądanie. Innowacyjna koncepcja zarządzania dokumentacją kliencką Telekomunikacji Polskiej S.A." na konferencji organizowanej przez Computerworld "Od informacji do decyzji". 17 marca 2005r. Biblioteka Uniwerystetu Warszawskiego. strona główna konferencji

Warszawa - VII Seminarium

Dnia 18.01.2005 odbyło się w Warszawie VII Seminarium "Digitalizacja archiwów i bibliotek". Nasze wystąpienie: "Koncepcja tworzenia i funkcjonowania wydajnego i bezpiecznego archiwum centralnego wykorzystującego nowoczesne technologie informatyczne", Studium przypadku. Adam Gawłowski (Archiwa Śląskie), Andrzej Marcol (ArchITec). Zapraszamy do zapoznania się ze: zdjęciami oraz stroną główną konferencji

Konferencja Prasowa

Dnia 1 grudnia 2004 odbyło się w Archiwach Śląskich spotkanie medialne połączone z prezentacją wdrożonego z sukcesem, nowoczesnego i bezpiecznego systemu archiwizacji danych klientów Telekomunikacji Polskiej S.A. Gośćmi honorowymi wydarzenia byli:

• Prezes Telekomunikacji Polskiej - Marek Józefiak
  • Prezes Archiwów Śląskich - Piotr Cholewa
  • Dyrektor Zarządzający FileNet Polska - Marcin Sobieraj.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z: serwisem prasowym oraz zdjęciami

Konferencja

Serdecznie zapraszamy na nasze stoisko wystawiennicze na konferencji "Informatyka w Administracji".

strona główna konferencji

Konferencja EOIF

Zapraszamy na nasze wystąpienie na konferencji EOIF: "Zastosowanie technologii FileNet we wdrożeniu systemu archiwizacji dokumentów w kancelarii", Studium przypadku. Autor Ł.Osuszek.
strona główna konferencji